Apparatuur

Babor Tech Skin Firmor RF

De BABOR TECH SkinFirmor RF is een professionele behandeling van rimpels voor het gebied rond de ogen, mond en het voorhoofd.

 Skinfirmor is een radiofrequentie apparaat. Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese.

Hoe gaat een radiofrequentiebehandeling met de SkinFirmor RF in zijn werk?

De energie van de radiofrequentie wordt met een special handstuk tot diep in de huid geleid. Zo bereikt de radiofrequentie de lederhuid, waar deze de watermoleculen in het weefsel laat trillen. Door deze trillingen wordt het behandelde weefsel, bij correct gebruik, op een gecontroleerde manier opgewarmd tot 41graden. De milde warmteontwikkeling is voldoende om de regeneratiemechanismen van de huid en de nieuwe vorming van collageen en elastine te bevorden. Rimpels in het behandelde huidgebied zien er gladder en de huid ziet er steviger uit.

Voor de radiofrequentiebehandeling moeten contactlenzen uit en hoortoestel uitschakeld zijn.

Hoe reageert de huid in het behandelende gebied?

De huid reageert op de behandeling met een lichte tot intensieve roodheid, mogelijk ook met tintelingen en een gevoel van spanning. In zeldzame gevallen kunnen ook zwellingen ontstaan. In de regel verdwijnen deze reacties na 1-2 dagen.

Zichtbare vaten kunnen in eerste instantie intensiever zichtbaar zijn na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal na 1-2 uur.

Thuis verzorging na de behandeling

Er worden optimale behandelingssuccessen bereikt als je op de dag van de behandeling zelf en op de dagen erna de volgende zaken vermijdt tot de roodheid volledig weggetrokken is:
– Sterk transpireren (saunabezoek)
– Sterke zon/zonnestudio
– Ontharing in de behandelde huidgebieden
– Zwembadbezoek (chloorwater/zeewater)
Nadat de roodheid is verdwijnen, kun je alle activiteiten zoals gebruikelijk hervatten.

Met ondersteuning van het eye & lipserum blijft het effect van de behandeling langer behouden.

Vergeet ook niet dat intensieve blootstelling aan zon de veroudering van de huid versnelt.

Met de radiofrequentiebehandeling heeft u gekozen voor een effectieve Anti-Aging-behandeling. Ondersteun en behoud het succes van deze behandeling door consistent zonnebrandcrème te gebruiken. Draag een zonnebril om het gebied rond de ogen te beschermen.

HET RESULTAAT VD SKINFIRMOR

Na 1 behandeling zien de rimpels in het behandelde huidgebied er gladder uit en de huid ziet er steviger uit! 

Voor een optimaal en mooiste resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen, afhankelijk van leefwijze, voeding en producten voor thuisgebruik kun je hier 3 tot 4 maanden resultaat van hebben.

Behandelprijzen:

Behandeling met skinfirmor 1 volledige zone: € 75,00

SkinFirmor in combinatie met uw behandeling:

Ogen volledig: € 35,00

Ogen kort: € 20,00

Ogen en mond: € 55,00

Mond kort: € 14,00

Mond volledig: € 35,00

Voorhoofd:  € 45,00


Total Image Schoonheidssalon
  Bezoek de webshop